Tokyo Motorshow 2007

Bilder: Subaru Impreza WRX STI
Mer: Bilnyheter

Subaru har som kjent sluppet én og én detalj rundt den nye Impreza WRX STI, og nå har de endelig frigjort ordentlige bilder av bilen. Det vi er aller mest nysgjerrige på - de tekniske dataene som effekt og fartsprestasjoner - må vi imidlertid vente på i enda et par uker.

Kraftfull og synlig
STI´en ser barsk ut, den litt snodige basisbilen tatt i betraktning. En åpen front, et digert luftinntak på panseret, brede skjermer og en kraftfull hekk med brede, buede former og en diger hekkvinge, er noe av det som skiller gromvarianten fra de øvrige Impreza-modellene.

Interiøret er også som ventet; mer støttende seter, et mer gripevennlig skinnratt, blanke, hullborrede pedaler og et godt knippe aluminiumsbiter som pynter opp.

- Over 300 hk
Selv om teknikken foreløpig er hemmeligholdt, forteller ryktene om en turbomatet 2,5-liters boxer med drøye 300 hk og 400 Nm. Motoren er paret med en sekstrinns manuellkasse, og kreftene fordeles naturligvis ut på alle de fire hjulene.

Resten får vi vite om enda en stund.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!