Tokyo Motorshow 2007

På den nylig avsluttede Frankfurt-utstillingen presenterte Suzuki det tøffe og flotte Kizashi-konseptet. Denne bilen skal hinte om en kommende bil i samme klasse som Toyota Avensis og Volkswagen Passat, og de har planer om å lansere denne bilen om få år.

Noe nytt
- Om vi skal tilby en bil i dette segmentet, må vi tilby noe nytt, sa Suzuki da de viste Kizashi. De vil spille på en kombinasjon av følelser og pris med den kommende bilen. Den skal være morsom å kjøre, den blir firehjulsdreven, og kommer som en hybrid.

I slutten av denne måneden arrangeres Tokyo Motor Show, og der skal Suzuki presentere Concept Kizashi 2. Den nye bilen er en sporty crossover med de samme tøffe designtrekkene som den første Kizashi.

Største noensinne
Under panseret har den en 3,6-liters V6 - den største motoren som er brukt i en Suzuki noen sinne - paret med en sekstrinns automatkasse. Også her snakker de om en hybridløsning.

Så nå har Suzuki altså presentert to tøffe konseptbiler på samme lest. Mye tyder på at de mener alvor.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!