BMW har her valgt å lage en todørs coupe av sin 1-serie, og de hentyder umiddelbart at denne skal ta opp tradisjonene etter den velkjente 02-serien som fantes på 70-tallet. Ikke skal det stå på sportslighet heller, for du kan få den med et stort antall motoralternativer. Toppmodellen blir en 135i, som får et svimlende kraftverk på 306 hk under panseret. Det er heftig i en såpass liten bil. Vi vet selvsagt også at BMW ikke kan unngå å lage en M1 på sikt. Huttetu.

Frankfurt 2007 - Alle nyhetene

En modell som derimot kommer til å selges i langt større antall blir 123d, men dette blir heller ingen sinke, med 204 hk og et dreiemoment på 400 Nm. Den har dessuten et CO2-utslipp på bare 138 gram/kilometer. BMW er snart i særklasse når det gjelder nettopp utslipp. Dette har også vist seg på prisene deres, som nå er blitt svært hyggelige. Kanskje du også kjører BMW snart?

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!