Selv om M5 er en fantastisk kjøremaskin fra før av, regner vi med at BMW benytter anledningen til å finslipe den ytterligere. Foto: Automedia © © Automedia

Våre spionfotografer har nå knipset en M5 på test. BMW har egentlig ingen tradisjon på å gi M-modellene ansiktsløftninger, men på den annen side har de jo lansert enkelte oppgraderte modeller av M3 tidligere.

Frankfurt 2007 - Alle nyhetene

Audi presenterte nettopp RS6 i Frankfurt. RS6 har en turbomatet V10 på 580 hk under panseret, mens M5 har "bare" 507. Vi skjønner jo at de har lyst til å gjøre noe med dette.

575 hk og DSG
Bilen på disse bildene har fått større luftinntak i fronten, noe som hinter om at den fantastiske V10´en er oppgradert og dermed krever enda mer kjøling. Fotografen beretter om en mer aggressiv men samtidig mer lavfrekvent lyd enn i en vanlig M5, og ryktene skal ha det til at V10´en nå trimmes til 575 hk.

Spionfotografen forteller også at han er sikker på at bilen har en dobbeltclutch-DSG-girkasse, i stedet for den automatgirede SMG-manuellkassa med sju gir M5 har hatt til nå.

Det ser i hvertfall ikke ut til at hestekraftkappløpet avtar ennå!

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!