Coupévarianten av Mercedes-Benz C-Klasse heter CLK, og siden det nå er en ny C-Klasse i butikkene, er det også tid for utskiftning av dagens CLK. Den nye modellen testes nå av Mercedes-Benz´ utviklere, og spionbildene vi har fått tyder i hvert fall godt.

Spionbilder: Mercedes-Benz CLK

Krympet CL
Bilen blir større enn den utgående modellen, men også både mer markant og mer elegant. Designstilen blir naturligvis i samme stil som den nye C-Klasse, noe som gjør at coupeen ser mer ut som en litt krympet utgave av den digre, luksuriøse og svært velkjørende CL.

Frankfurt 2007 - Alle nyhetene

Tradisjonen tro, er coupeen ment å være mer sportslig både hva utseendet og kjøreegenskapene angår. Derfor tilpasses understellene litt mer ambisiøs kjøring. Og under skallet får den velkjent maskineri fra C-Klasse og mer til; bilen på disse bildene er registrert som en CLK 500, med V8 og gode greier. En eller flere AMG-modeller kommer naturligvis også etter hvert. En åpen variant er også på vei.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!