Vi regner med at A3 blir tilgjengelig med de samme motoralternativene som de vanlige A3-modellene. Foto: Automedia © Automedia, Inh. Andreas Conradt

Det er mange små cabrioleter på markedet, men jevnt over er dette rimelige biler uten det helt store luksuriøse preget. I 2005 sa Audi-sjefen Martin Winterkorn at de skulle lansere en åpen versjon av A3, men at den ikke skulle komme før i 2008.

Testes for fullt
Nå nærmer 2008 seg med stormskritt, og våre spionfotografer har kommet over den åpne A3´en der den testes i nærheten av Audi-hovedkvarteret i tyske Ingolstadt.

Frankfurt 2007 - Alle nyhetene

Utseendet blir ikke akkurat overraskende; dette er fortsatt en A3, selv om den har sammenleggbart stofftak. Men hekken blir i hvertfall ganske annerledes - den ser ut til å bli mer i stil med Audi A5.

Den åpne A3´en blir ikke alene om å være en premiumbil i kompakt-cabriolet-segmentet; BMW skal jo også lansere en åpen variant av 1-Serie om ikke så altfor lenge.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!