SD Plus-kortet har integrert USB-kontakt, så du slipper å bruke kortleser eller kabel.

Hastigheten på kortene og USB-pluggen er best i klassen, i følge produsenten.

Ducatis MotoGP-team har gjort det veldig bra i år; 22-åringen Casey Stoner fra Australia leder klart sammenlagt, etter at tolv av atten løp er kjørt. Denne helga kjøres det løp på Misani-banen ved Rimini, for første gang siden tidlig på nittitallet.

Frankfurt 2007 - Alle nyhetene

Minnekort- og minnepluggprodusenten SanDisk sponser Ducatis MotoGP-team, og markerer det med å lansere en minnekort og USB-plugger kalt "Extreme Ducati". De er tøffe, og skal også være raske.

Lekkert
USB-pluggen har hentet både form og farger fra Ducatis motorsykler, og er prydet med en "Ducati Corse"-logo på toppen. Når du putter den i en USB-port, lyser baklyset rødt. Kapasiteten er på fire GB, og den skal lese og skrive 20 MB i sekundet. Denne koster rundt 750 kr.

SanDisk har også lansert et SD Plus-kort og et CF-kort. Begge finnes med kapasitet på fire GB, til henholdsvis 780 og 1000 kr, mens CF-kortet også finnes i en åtte GB-variant til 1900 kr. SD Plus-kortet har hengslet deksel, og under dette har det en innebygd USB-kontakt så du kan koble det til PC´en din uten å gå gjennom en minnekortleser. Også her har hastigheten stått i fokus; CF-kortet klarer 45 MB/s, og SD Plus-kortet 20 MB/s.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!