Porsches minste modeller, Boxster og Cayman, byr på kjøreegenskaper i toppklasse, til en prislapp som ikke er altfor skremmende. Og selv med den minste motoriseringen, har de også svært hyggelige prestasjoner.

Bilder: Sportec Porsche Cayman
Frankfurt 2007 - Alle nyhetene

Sveitsiske Sportec har foredlet Porsche i mange, mange år. Nå har de gitt de små Porschene et diskret stylingsett, som både kommer de aerodynamiske egenskapene og utseendet til gode.

Mer stabil
Den lille frontspoilerleppa skal presse snuta mot bakken, noe som gir økt stabilitet i hastigheter over 100 km/t. Og den nye hekkvingen gir tilsvarende virkning.

Til sammen koster dette snaut 12 000 kroner, og du kan selv velge om du vil ha de lakkert i bilens farge eller i synlig, svart karbonfiber. Og i tillegg kan du selvsagt kjøpe mye annet til bilen hos Sportec; de kan for eksempel trimme Cayman S til 405 hk, noe som gir den en 0-100-sprinttid på 4,3 sekunder og 300 km/t i toppfart. Nye hjul, bremser, nytt understell og en rekke andre ting er også tilgjengelig til bilene.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!