Det begynner å bli en del år siden Citroën Berlingo fikk en midtlivsoppdatering. Men den er jo fortsatt en helt ålreit bil, og gjør jobben den er ment å gjøre på en god måte. Den kjører også overraskende godt til å være en bil i denne klassen.

Drar på årene
Som arbeidsbil er den rommelig og rimelig. Med personbilinnredning har du masse plass, en rekke praktiske løsninger - og heller ikke her er prisen skremmende.

Frankfurt 2007: Alle nyhetene

Men den begynner jo å dra på årene, noe som blant annet merkes på opplevelsen av interiøret og på utstyrsnivået - både hva sikkerhet og komfort angår. Nå er arvtageren på vei, og våre spionfotografer har knipset den under testing sør i Europa.

Spionbilder: Citroën Berlingo
Mer: Alle bilgalleriene

Finere og mer komfortabel
Berlingo - og søstermodellen Peugeot Partner - får en mer moderne ytre design og et finere interiør. Kjøreegenskapene blir også forbedret for mer komfort, og sikkerhetsnivået bringes opp til dagens standard. Som dagens Berlingo vil den komme både som en rendyrket arbeidsbil og en modell beregnet på persontransport.

Det er ikke akkurat mye informasjon som finnes om bilen foreløpig, men alt tyder på at den blir tilgjengelig med to dieselmotorer og to bensinmotorer når den kommer på markedet neste år.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!