Petter Solberg vil selv være tilstede under lanseringen av det som sies å være en konseptbil av den kommende rallybilen. Vi skal likevel ikke være redd for å dra slutninger om at dette er mer eller mindre slik den faktiske bilen vil se ut. Innvendig er vi ikke det minste i tvil om at det står noe igjen. Det gjør det som kjent også på den de bruker i dag. Det neste vi kan lese ut av bilen, er hvordan en kommende STI vil bli.

Bilder: Subaru Impreza WRC
Frankfurt 2007: Alle nyhetene

Gatebiler
At det kommer et nytt design på rallybilen til Subaru er selvfølgelig fordi det kommer en ny generasjon gatebiler. Tredje generasjon er det som lanseres i disse dager, en bil som først slippes løs i USA. Når den kommer til USA skal den blant annet lanseres med en 1,5 liter og en 2-liters maskin. Den nye gateversjonen av Impreza ble første gang lansert under New York Motor Show tidligere i år, så dette er kun en europapremiere.

El og diesel
Foruten Impreza skal Subaru også ha med seg flere andre konseptbiler. I tillegg kommer de til å vise den nye dieselmotoren som vil bli lansert i Europa neste år. De som higer etter el-biler vil også kommer også til å få tilfredsstilt sine lyster på Subaru-standen. R1e heter dyret, og er en bil som allerede er i salg i Japan. Det må vel være denne Subaru refererer til i annonsene sine her hjemme da, for resten av bilene deres er langt fra noen miljøforkjempere. Vi gleder oss til lanseringen.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!