Proporsjonene stemmer heller ikke med dagens karosseri; denne bilen er mye lengre enn dagens modell. Foto: Automedia © Automedia, Inh. Andreas Conradt

Neste Z-modell får sannsynligvis en fireliters motor, og vi antar den får godt over dagens modells 300 hk. Foto: Automedia © Automedia, Inh. Andreas Conradt

En tungt kamuflert Nissan 350Z-liknende bil, og en vanlig 350Z og en Porsche Cayman S på hjul. Det kom våre spionfotografer over forleden. Nissan-bilen er høyst sannsynlig etterfølgeren til dagens 350Z, og den som testes mot klassens beste bil er både lengre og bredere enn dagens modell.

Mer: Råskinnet nærmer seg
Mer: Nissan 350Z

Godt skjult
Selv om bildene viser noe, er det for tidlig å si noe om hvordan utseendet på neste Z-modell blir. Alt vi ser, kan være en forkledning som ikke har noe med virkelighetens karosseri å gjøre, med unntak av proporsjonene på det tekniske.

Større og sprekere
Vi kan imidlertid være sikre på at bilen får mer effekt - ryktene skal ha det til at den får navnet 400Z, og altså en fire liter stor motor - og vi håper de også gjør den noe lettere enn dagens. Dette vil jo komme kjøreegenskapene til gode, og gjøre den til en mer rendyrket sportsbil enn dagens.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!