Audi S3 er en morsom bil. En turbomatet toliter med 265 hk, i en kompakt bil med firehjulstrekk, gjør at den flytter kjapt på seg. Understellet er i tillegg satt opp som en kompromiss mellom hyggelige langtursegenskaper og lek og moro.

Se bildene her

Kjapp sak
Sveitsiske Sportec har lagt vantene sine på S3, og etter å ha fikset litt på motorstyring og eksosanlegget, har de økt effekten til 300 hk og 410 Nm. Det gjør at bilen sendes til 100 km/t på 5,1 sekunder - et sekund kjappere enn originalbilen - og topper 258 km/t. Dette får du får om lag 11 500 kroner.

Stylet
I tillegg har de gitt S3´en større hjul - du kan kjøpe 19-tommere med 235/35-dekk på - et oppgradert bremsesystem til 40 000 kroner, og et justerbart sportsunderstell som både legger bilen nærmere bakken og strammer den opp.

Bytt så ut pedalsettet med et i aluminium, kle om innredningen hos Sportecs egen skredder, monter et giroverføringssett med kortere slag, og lakker den slik du ser her, så får du virkelig en bil som både går fort og synes.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!