SE BILDENE FRA SKIBAKKEN

F1-gutta til Ferrari og Ducatis racingmotorsyklister har en god del harde dager på jobb. Det tradisjonsrike Wrooom er nok et hyggelig avbrekk i hverdagen. Den kombinerte pressekonferansen for F1- og motorsykkeljournalister og morouka for førerne ble i år - som vanlig - arrangert i Madonna di Campiglio.

Ikke bare skilek
Etter at pressen hadde fått sitt av informasjon om førere, bilen, tanker og planer, kunne førerne hygge seg i skibakken. I tillegg til tradisjonelle skirenn, middag på fjelltoppen etterfulgt av fakkelopplyst skikjøring ned igjen, snowboardkjøring og slikt, måtte de selvsagt også kjøre litt bil.

Teamene var naturligvis klare på forhånd: Ferrari mot Ducati. Moderselskapet Fiat stilte opp med et knippe spesialpreparerte Panda 4x4, ombygget til beltedrift.

På glattisen
Vi vil nok tro at gutta synes det var artig å kjøre "beltevognene" i slalåmløypa - og øvelsen kom nok godt med, siden de også skulle kjøre løp på en hockeybane spesielt preparert for Ducati- og Ferrari-førerne.

Hvem som stakk av med seieren av Ducati-førerne Casey Stoner og Loris Capirossi, eller Ferrari-førerne Felipe Massa og Kimi Räikkönen - med bistand fra testførerne Marc Genè og Luca Badoer - det sies det imidlertid ingen ting om.

Men det var nok moro!

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!