SE VÅRE BILGALLERIER

Mercedes-Benz CLS er en bilmodell som foreløpig ikke har noen direkte konkurrenter. Den elegante coupéen med fire dører er som kjent basert på E-Klasse, men skal gi noe ekstra for de kundene som ønsker å skille seg fra mengden - og for de som ønsker noe et sted mellom E-Klasse og S-Klasse.

Flere kommer
Audi har varslet at de vil komme med en liknende, A6-basert modell om ikke lenge. Volkswagen arbeider med en slik versjon basert på Passat. Og her får vi se en skisse av BMWs kommende modell.

Bilen skal lukke gapet mellom 5-Serie og 7-Serie, og også BMWs modell får elegante linjer og fire dører. Under skallet finner vi både biter fra 5- og 7-Serie, med motorer hentet fra øverste hylle i 7-Serie-rekken.

Sport, eleganse og komfort
BMW vil også at denne skal by på sportslige kjøreegenskaper, uten at det skal gå særlig på bekostning av komforten. Regn også med et påkostet interiør, beregnet for de som vil ha mye av det lille ekstra.

Det kan imidlertid ta noe tid før vi får se denne på veien; våre kilder antar at den ikke kommer før i 2010.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!