Det overrasket de fleste at Max Mosley ville trekke seg fra presidentvervet i FIA i oktober i år. Et enstemmig FIA-senat - bestående av de åtte mest fremtredende FIA-medlemmene - gikk tidligere denne måneden sammen om å be Max Mosley fortsette ut presidentperioden.

imgI følge en pressemelding FIA nå har sendt ut, har FIA-senatet gitt Mosley klar beskjed om at hans planer om å gå av ville skade FIAs interesser.

Da FIA-senatet møttes i London før helgen, hadde Max Mosley vært runden hos de ulike seksjonene i FIA. Han meddelte at de ulike gruppene delte FIA-senatets mening om at han burde fortsette ut den perioden han er valgt for, og han fortsatte med å si at det ville være uansvarlig om han gikk av i år.

Mosley uttrykte stor takknemlighet for støtten han har fra FIA-senatet og FIA i sin helhet, og vil fortsette i presidentposisjonen til valget i oktober 2005.

 

knut.arne.glesne@hm-media.no

 

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!