img

Familietreff

MG feirer sitt 80. år som bilprodusent, og meldte nylig at de kommer med en "limited edition"-utgave av roadsteren TF.

 

MG TF 80th Anniversary LE er det fulle navnet, og den skal produseres i 500 eksemplarer for det britiske markedet.

Kosmetiske endringer

Lite er nytt i nye MG TF.

 

Noen nye karosserifarger, samt at man nå kan få stofftaket og interiørdetaljene i samme farge, utgjør de største endringene fra standardversjonen.

 

img

Tøffere interiør er på plass.

Men små logoer og noen ekstra blanke detaljer her og der skal også gjøre sitt for å gi bilen en egen identitet og tiltrekke kunder. Litt treverk er det også funnet plass til i interiøret, og ikke minst en liten nummerplate som beviser at dette er en "LE"

 

Det tekniske er uforandret, og motoralternativene er de samme som før: Man har valget mellom 135 hk, 160 hk, eller en 120-hesters variant med den trinnløse Stepspeed-girkassen.

15:1

Med andre ord er ikke LE-modellen akkurat en banebrytende utgave. Men ved en britisk veldedighetsauksjon i regi av motekongen Jeff Banks gikk altså den første bilen under hammeren for hele 275 000 britiske pund, som tilsvarer om lag 3,4 millioner norske kroner etter dagens kurs. Kjøperen kunne fått femten stykker om han hadde gått til MG-butikken i stedet.

 

knut.arne.glesne@hm-media.no

 

 

 

img

Nye farger og matchende kabriolet.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!