img

SCHUMACHER PÅ SNØ...

Når Ferrari samler sine nærmeste samarbeidspartnere og mediakontakter for å sparke i gang årets sesong, er det fart, spenning og moro for alle pengene.

 

Og når F1-stjernene Michael Schumacher og Rubens Barrichello møtes til dyst, blir det action, selv om asfalten er byttet ut med is.

 

"Wroom Ferrari Media Ski Event" er Ferraris navn på årets happening i Italia, og "Wroom" kan man trygt si at det ble.

 

Etter en runde med testkjøring av Fiat Panda på snødekte veier, var det tid for et skikkelig race mellom F1-førerne, Ferrari-testførere og Ducatis MotoGP-førere.

img

... OG PÅ IS

Is-action

F1-stjernenes faste arbeidsplass har et enormt veigrep, med dekk som nærmest klistrer seg til asfalten og store vinger som presser bilene til bakken. Kontrasten var derfor stor til det mest populære underholdningsinnslaget denne kvelden: ice-karting, gokartkjøring på isbane. De to mest ihuga kamphanene var selvfølgelig Barrichello og Schumacher.

 

Men når man først befinner seg i de italienske alpene, kommer man jo ikke unna å teste de flotte alpinbakkene. Schumacher fikk stor nytte og glede av sine erfaringer fra Trysilfjellet, og forserte den oppsatte løypa i god stil.

 

Vi regner med at Schumacher, Barrichello og de andre ikke syntes pressekonferansen var det store høydepunktet disse dagene.

 

knut.arne.glesne@hm-media.no

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!