img

Carlos Sainz (til v.) og Colin McRae

Colin McRae fikk nylig beskjed om at han må finne seg en ny arbeidsgiver til neste sesong.

 

 

Citroën har skrevet kontrakt med Sebastien Loeb og Carlos Sainz, og ettersom tredjeførerne til neste år ikke kan ha vært på pallen de siste tre årene, var det ingen plass for Colin McRae.

 

 

Det er knapt med plasser i teamene for neste sesong, og de fleste har allerede sikret seg en kontrakt. Colin McRae selv har liten tro på at han får fortsette.

 

 

 

 

img

David Richards

- Det ser ut som den største muligheten er at jeg finansierer en bil selv, men jeg tviler på at vi har tid til å skaffe så mange sponsorpenger nå. Sesongen starter allerede i januar, sier McRae til Reuters.

 

Kjempes i kullisene

Men McRae har sterke støttespillere, og bak kulissene kjempes det hardt for at skotten skal kunne fortsette i Rally-VM. Rally-sjef David Richards, som sitter på de kommersielle rettighetene i rally, er én av dem som nekter å miste Colin McRae.

 

 

- Jeg vil ha Colin i VM og jeg gjør alt i min makt for at han skal kjøre neste år. Han er en av sportens ikoner som vi trenger i fremtiden, sier Richards til Reuters.

 

 

img

Colin slik vi håper å se ham også neste år.

Colin McRae vant VM i 1995 og er kjent som en av de mest spektakulære førerne i verden. Takket være spillene sine - Colin McRae 1, 2 og 3 (Colin McRae 4 kommer til jul) - er han blitt berømt langt utover rally-kretsene, og han er utvilsomt verdens mest kjente rallykjører.

 

 

Hvis McRae gir seg, tyder mye på at Petter Solberg, McRaes bestekompis i rallymiljøet, tar over den statusen.

 

 

LES OGSÅ:

- Ny sjanse for Henning

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!