Et litt annet utseende, et litt heftigere understell og litt mer krefter under panseret er ikke alltid så dumt. Giacuzzo sørger for alt dette til den flotte Mégane CC.

Plast, trimming og nye hjul

Giacuzzo selger deg en ny og dypere frontfanger, sideskjørt og en bakfanger for snaue 7000 kroner totalt. I tillegg har de en liten hekkvinge og et sett med nye frontlykter som passer rett på Mégane CC.

Mer kraft kan de også bidra med, i hvertfall om du har en dieselmotorisert CC. 1,5-literen får en effektøkning fra 82 hk og 185 Nm til 98 hk og 222 Nm, og 1,9-literen trimmes fra 120 hk og 270 Nm til gode 142 hk og 324 Nm. Dette koster om lag det samme som plastpakken.

Giacuzzo leverer også sportsfjærer som i tillegg til å senke bilen med 35 millimeter gjør den stivere og visstnok mer sportslig i oppførselen. Nye felger og dekk runder av det hele; opptil 18-tommere med 225/40-dekk passer bra.

 

knut.arne.glesne@hm-media.no

 

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!