Mini XXL er et av Minis reklamestunt i forbindelse med OL i Athen. Den forlengede Mini Cooper S´en er bygget av en Los Angeles-basert coachbuilder.

Den er 6,3 meter lang, den har fire dører og seks seter, og for å kunne takle den ekstra lengden har den fått et ekstra hjulpar bak.

Boblebad

Seksseteren er selvsagt utstyrt med alt som hører til en en sådan bil; flatskjerms-tv og dvd-spiller, stor stereo, mengder av skinn og telefon. Noe spesielt er den avtakbare bakre delen av taket, som skjuler et boblebad med plass til to og tappeplugg i bunn.

Cooper S´ kompressormatede motor ville nok sannsynligvis vært noe i minste laget for denne bilen.

Mini har derfor utstyrt bilen med deres John Cooper Works-tuningsett. Med 200 hestekrefter burde den i hvertfall ha gode muligheter til å holde følge med trafikken.

Etter Athen-premieren skal Mini XXL på turné rundt omkring i Europa og deler av Asia, men det er tvilsomt at bilen kommer hit til landet. Det er også svært tvilsomt om du noensinne kan bestille denne bilen fra din lokale Mini-forhandler.

 

 

knut.arne.glesne@hm-media.no

 

 

 

 

 

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!