Giacuzzo GmbH Fahrzeugdesign ble grunnlagt i 1995, og har siden den gang drevet med tuning av Nissan, Honda, Mitsubishi og Renault fra verkstedet i Menden ved Dortmund.

 

Som så mange andre kaster de seg over Nissan 350Z, for å tilby individualistene det de er ute etter.

Lavt og bredt

Giacuzzo har designet et nytt ytre til bilen, med nye plastdeler rundt om. En hekkvinge har også funnet sin plass, og med et lavere og stivere sportsunderstell og de spesialdesignete 20-tommerne med 255.30-dekk foran og 285.30 bak får den et utseende gjør at du kjenner den igjen på 350Z-parkeringen.

 

De har også flikket litt på motoren, og med sportseksosanlegg og doble utblås bak skal også kraften og lyden stå i stil til det utvendige. Giacuzzo understreker at det ligger en helhetstankegang bak tuningen, og at målet har vært å omdanne 350Z til en kompromissløs sportsbil.

 

Nøyaktig når bilen kommer, er det ingen som snakker om. Ei heller hvor mye dette vil koste. Men den som venter på noe godt?

 

 

 

 

 

 

 

knut.arne.glesne@hm-media.no

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!