Autosport International i Birmingham er en fartsfylt feiring av motorsport i alle former, med besøk fra mange av de som betyr noe i motorsportverdenen og bilverdenen ellers.

 

 

 

Blant dragstere, F1-biler og en 250-millioner kroners Ferrari-samling er også vår egen Petter Solberg på plass, klar for sesongens WRC-dyst.

 

 

 

Søndag 11. januar var Petter den store stjernen på motorsportshowet, der han lekte seg blant andre motorsportinteresserte.

 

 

 

Blant annet gav han den britiske BAR-F1-føreren Anthony Davidson - som for øvrig hadde æren av å åpne showet - en omvisning og "liksom-prøvetur" på sin Subaru Impreza WRC-arbeidsplass.

 

 

 

Den sedvanlige autograf-runden måtte han selvfølgelig også gjennom, før han var med på avdukningen av Subarus første Impreza-spesialmodell WR1, en utgave bygget for å feire Petters VM-tittel for førere i fjorårets WRC.

 

 

 

Er man i lag med konkurrentene rett før årets rallysesong, må man jo vise hva de har i vente, tenkte nok Petter - øvelsen med å løfte litt på Anthony Davidsons F1-dekk var det ingen som gjorde etter ham.

 

 

 

Lykke til i sesongen som kommer, Petter! Vi gleder oss!

 

 

knut.arne.glesne@hm-media.no

 

ANTHONY DAVIDSON FIKK SITTE I PETTERS STOL.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!