img

Vi får se både Volvo og BMW i STCC denne sesongen.

I dag ble det endelig klart at det kommer to Volvo-biler i årets STCC - The Swedish Touring Car Championship. Jan 'Flash' Nilsson og Magnus Krokström skal forsvare det svenske merkets farger i STCC. 'Flash' skal også kjøre den såkalte "privatcupen" i det europeiske mesterskapet ETCC.

 

Dermed blir det tøff konkurranse for Tommy Rustad i STCC denne sesongen. Allerede tre måneder før sesongstart er mange gode førere påmeldt.

 

Det blir to norske deltagere i årets STCC - Tommy Rustad i en Opel Astra Coupé og Marius Erlandsen i en Audi A4. Erlandsen blir teamkamerat med Fredrik Ekblom, Tommy Kristoffersson og Tobias Johansson.

img

STCC har blitt uhyre populært de siste årene og har hatt

rundt 15 000 tilskuere per løp i gjennomsnitt. Her er det

Jan 'Flash' Nilsson som skriver autografer.

Fem i BMW

"Flash" og Krokström, samt Richard Göransson, Mattias Andersson, Calle Rosenblad, Patrick Ernstsson og Janne Brunstedt - som alle kjører BMW 320 - er de største favorittene.

 

Honda fortsetter også i STCC, med en Honda Civic Type R, og føreren blir som tidligere Thomas Engström. Samtidig er det klart at Seat kommer med to Toledo-biler, men hvem som skal være førere er ikke avgjort.

 

15 biler er allerede klare, og det er bedre enn ventet, ettersom STCC har et helt nytt teknisk reglement denne sesongen.

 

 

 

RELATERTE SAKER:

- Rustad i Opel?

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!