TVILLINGER PÅ TUR

Tvillingmodellene Subaru G3X Justy og Suzuki Ignis SUV er en blanding av SUV og liten personbil. Små, snertne og lettkjørte biler, men har de det som skal til?

Knut Arne Glesne

Koreansk vare

Hyundai har i lang tid solgt varebiler som hakka møkk. Noen av kundene har således kvittet seg med kjerra, nettopp med argumentet at det er en møkkabil. Vi har tatt fatt i bilen for å se hva det hele dreier seg om.

Fred Magne Skillebæk

Rune M. Nesheim           

HOTEL CALIFORNIA

Camping og VW har vært en tradisjon siden 1951. Nå er deres California kommet i ny tapning, og for første gang har VW laget alt sammen selv.

Mest leste saker

EN RULLENDE LEGENDE

Geländewagen er noe så sjeldent som en klassiker i full produksjon. Takket være stadige oppdateringer og nye motorer har bilen aldri vært bedre enn nå. Vi har kjørt den siste versjonen, og gått bilen etter i de historiske sømmene.

Lidvar Berge

STOREGUTT

2004-modellen av Mitsubishi Pajero har fått en del viktige forbedringer.

Terje Bjørnsen

Forbrukertester

Jon Asgeir Lystad

SINT OG SJARMERENDE

Med eksospotter i rumpa, småsint utseende og 180 hester, står en ny R1 klar til kamp i den store R-klassen. Mens konkurrentene fremstår som kompromissløse racingreplicaer, satser Yamaha på å tilfredsstille dem som foretrekker landevei.

Påskebilen Volvo XC90

Er en stor SUV drømmebilen for en familie på påskeferie? Vi dro til fjells for å sjekke.

Terje Bjørnsen

EN SUPERBIL FØDES PÅ NY

Firehundreogfemtifem hestekrefter. Fra stillestående til 100 på fire sekunder. Mer muskler enn en episode i Baywatch. Og en design som tar deg rett tilbake 24-timers løpet på Le Mans en gang på 60-tallet. Dette er Ford GT.

Howard Walker / Atle Gulbrandsen

Tjenester fra nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag

Geir Svardal

El-sjokk

Torsdag 9. mai doblet den Bergens-baserte bilforhandleren Ferdinand Motor AS forhåndssalget av Tesla Roadster.