Mercedes SLR McLaren – Monstercruiseren

SLR er et samarbeidsprosjekt mellom Mercedes og McLaren. De samarbeider jo allerede i Formel 1, så hvorfor ikke lage en av verdens heftigste gatebiler sammen også?

Atle Gulbrandsen

VERSTING-VOLVO

S60 R er heftig allerede i utgangspunktet, men det finnes alltid rom for mer. Etter finpuss hos Volvos hustrimmer, Evolve, er den forvandlet til en supersportsbil.

Knut Arne Glesne

Knut Arne Glesne

VERDENS RASKESTE SERIE-AUDI

Siden nye Audi A6 nå er på markedet, avsluttes RS6-æraen for denne gang. Men Audi kunne ikke la den forlate banen uten et siste bevis på råskapen.

Mest leste saker

VI VELGER VARADERO

Vi har alltid hatt stor sans for Varadero. Da Honda foran 2003-sesongen lanserte en ny utgave, var vi nysgjerrige på om den hadde egenskaper som kvalifiserte til fortsatt begeistring. Etter seks ukers samkvem, er svaret klart.

Jon Asgeir Lystad

Lyst på ny Porsche?

Har du en Porsche 911 av 996-generasjonen, men liker utseendet på dagens modell (997) bedre? Hamann har løsningen.

Knut Arne Glesne

Forbrukertester

Ian Adcock og Knut Arne Glesne  

- NIRVANA PÅ HJUL

En Porsche 911 med firehjulstrekk på verdens flotteste veistrekning Det er all grunn til å holde seg fast.

ALTERNATIV V-TWIN

I fjor ble en nedtrimmet utgave av Suzukis store V-twin-motor plassert i reiseenduroen V-Strom. Årets nyhet med denne motoren er SV 1000S.

Jon A. Lystad

Koreansk vare

Hyundai har i lang tid solgt varebiler som hakka møkk. Noen av kundene har således kvittet seg med kjerra, nettopp med argumentet at det er en møkkabil. Vi har tatt fatt i bilen for å se hva det hele dreier seg om.

Fred Magne Skillebæk

Tjenester fra nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag

Jon Asgeir Lystad

SJEFMOPED

Ingen beskylder TZR 50 for å være en moped. I hvert fall ikke når de ser den. Likevel har den altså 50 kubikks motor. Men det er også alt den har – sammenliknet med andre mopeder.