DAFF, MEN DEILIG

Santa Fe er SUV etter Hyundai-metoden. Vi likte bilen med stor V6-motor, og en litt slapp dieselmotor klarer ikke å endre på det inntrykket.

Terje Bjørnsen

DIESEL-RÅTASS

Dieselmotorer blir bare bedre og bedre. Nye A3 er en relativt tung bil, men med 140 dieselhester blir den en liten råtass.

Atle Gulbrandsen

Jon Asgeir Lystad

BILLIG BANDIT

I 1995 kostet en ny GSF 600F Bandit rundt 100 000 kroner. I dag, etter ti år og to omfattende modellforandringer, kan du få en ny Bandit for 99 900. Den er større, sterkere og fremfor alt bedre. Bandit er billig.

Mest leste saker

Verdens beste på vikingføre

De etter hvert legendariske rallyjernene Lancer EVO og Impreza STi er på plass i ny tapning. Vi tok med oss en rallyfører på en skikkelig test av godsakene – på underlaget der de hører hjemme.

Knut Arne Glesne

KJAPT OM KJEDET

Det er ikke så rent sjelden vi blir konfrontert med spørsmål om kjedet. Her følger noen korte svar.

Jon A. Lystad

Forbrukertester

Jon Asgeir Lystad

I samme klasse

Honda Hornet og Kawasaki Z 750 stiller i den populære mellomklassen – fornuftige sykler til overkommelig pris. Likevel er de ganske forskjellige.

TVILLINGER PÅ TUR

Tvillingmodellene Subaru G3X Justy og Suzuki Ignis SUV er en blanding av SUV og liten personbil. Små, snertne og lettkjørte biler, men har de det som skal til?

Knut Arne Glesne

NÅR FORD GT IKKE ER NOK

Om du har vært så heldig å få tak i en av de 101 Ford GT´ene som kommer til Europa, men fortsatt synes den ikke er spesiell nok, har Loder1899 løsningen.

Knut Arne Glesne

Tjenester fra nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag

Knut Arne Glesne

KIAS NYE KOMPAKT-SUV

Kia fortsetter sin store satsning, og viser nå de første bildene av den nye Sportage. Den blir en prisgunstig og rommelig utfordrer til blant annet Rav 4 og X-Trail.