MOSLEY TREKKER SEG

FIA-president Max Mosley trekker seg fra sin stilling, med virkning fra oktober i år.

Knut Arne Glesne

BILLIGTUR

Om en motorsykkel mangler litt kubikk, er det ikke dermed sagt at den mangler kvaliteter for å gi en god turopplevelse. Vi har nemlig tilbakelagt mange mil på CBF 600 og DL 650. Vi tar gjerne flere.

Jon Asgeir Lystad

Atle Gulbrandsen     

DYR MORO

Mest leste saker

GANSKE GRANDIOS

Med Grandis tar Mitsubishi steget opp i markedet for ”fullsize” MPV’er. Et hint av stasjonsvognegenskaper gir den både fordeler og ulemper.

Knut Arne Glesne

HER ER FINALISTENE!

Her er de tjue bilene vår jury har plukket ut i konkurransen om ”Årets råeste Gatebil”. Det er ti biler i kategorien ”styling”, og ti biler i kategorien ”sport”, så nå er det bare å stemme på dine favoritter. Vinneren får en tur til stylingmessen Sema Show i Las Vegas.

Atle Gulbrandsen

Forbrukertester

Knut Arne Glesne           

Endelig noe vi vil ha?

Jetta solgte lite. Vento solgte lite. Bora solgte lite. Nå er Jetta tilbake – bedre og mer aktuell enn noensinne. Vil folket endelig ha den?

EN RULLENDE LEGENDE

Geländewagen er noe så sjeldent som en klassiker i full produksjon. Takket være stadige oppdateringer og nye motorer har bilen aldri vært bedre enn nå. Vi har kjørt den siste versjonen, og gått bilen etter i de historiske sømmene.

Lidvar Berge

OPEL

Opel har ikke fått så mye sving på salget som de hadde håpet. Men med Meriva, Signum og ikke minst nye Astra er det kanskje håp?

Tjenester fra nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag

Terje Bjørnsen

Påskebilen Volvo XC90

Er en stor SUV drømmebilen for en familie på påskeferie? Vi dro til fjells for å sjekke.