HUMAN GATECROSSER

FMX-650 er Hondas kandidat i den store og populære supermotard-klassen.

Jon A. Lystad

Koreansk vare

Hyundai har i lang tid solgt varebiler som hakka møkk. Noen av kundene har således kvittet seg med kjerra, nettopp med argumentet at det er en møkkabil. Vi har tatt fatt i bilen for å se hva det hele dreier seg om.

Fred Magne Skillebæk

Jon Asgeir Lystad

BILLIGTUR

Om en motorsykkel mangler litt kubikk, er det ikke dermed sagt at den mangler kvaliteter for å gi en god turopplevelse. Vi har nemlig tilbakelagt mange mil på CBF 600 og DL 650. Vi tar gjerne flere.

Mest leste saker

FRA VARE TIL LAST

Hummer H2 har etter forholdene solgt godt i Norge. Selv om bilene er lukkede skapbiler, er de aller fleste registrert som lastebiler. Nå kan de også fås med lasteplan, for H2 SUT er en realitet.

Fred Magne Skillebæk

Forbrukertester

Jon A. Lystad

STREETFIGHTERE – GATAS TØFFESTE

Streetfightere er for tiden det hotteste fenomenet i MC-verden. Du kan kjøpe dem over disk, eller bygge selv. Men det er med fightere som med kjøttkaker: Hjemmelagd er best!

ET FRISTENDE TILBUD

Det er ikke ofte du får opplevelsen av at en bil med prislapp på drøyt 450 000 kroner virker direkte rimelig i forhold til hva du får igjen. Mercedes-coupeen CLK med 163 hk kompressormotor er nettopp en slik bil.

Terje Bjørnsen

BARE BILLIG?

Med tilgang til det beste og verste som MC-bransjen klarer å hoste opp, er det kanskje ikke så nærliggende å rekvirere en 500-kubikks lavbudsjettmodell til en seksukers langtest.

Jon Asgeir Lystad

Tjenester fra nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag

Atle Gulbrandsen

15 ÅR OG KARTLESER

Mads Østberg er bare 15 år, men er likevel med og kjemper om NM-gullet i rally. Som Norges yngste er han kartleser for pappa Morten.