Beneteau 650 Cabrio og SD:

Verdensnyhet til Norge

Franske Benetau 550 Cabrio, lansert tidligere i år, har fått en oppfølger som får verdenslansering i Norge.

Publisert Oppdatert

Tekniske data

Nyheten er en daycruiseren ved navn 650 Cabrio, og den skal bygge videre på Beneteau 550 Cabrio. Sistnevnte ble lanserte i vår under "Sjøen for alle"-messa.

Designen til 650 Cabrio er et samarbeid mellom Beneteau og designeren Pierangelo Andreani sammen med Erling Sande A/S. For øvrig er også 550 Cabrio tuftet på samme samarbeidet.

Les mer om Beneteau 550 Cabrio her. (Fra vår dekning av Sjøen for alle i år)

Tanken bak var å skape en daycruiser med fokus på skandinavisk tankegang når det gjelder utforming av detaljer og funksjoner.

Ett skrog, to båter

Beneteau benytter dessuten samme skrog som 650 Cabrio på en Sun Deck-versjon bygd over samme skrog. Den bygger videre på designen og løsningene fra de tre Sun Deck-modellene som ble lansert sist høst.

Benevnelsen blir 650 SD. Den kompletterer da serien som nå vil bestå av 500 SD, 550 SD,650 SD og 750 SD. 650 SD skal ha fått en fullverdig kabin med soveplass for 2-3 personer samt stort soldekk og rommelig cockpit.

Selger godt allerede

Importør Erling Sande skal allerede ha passert 40 solgte enheter av 550 Cabrio og de fastslå at den ble akkurat den suksessen firmaet hadde håpet på.

- Vi kunne ha solgt enda flere dersom de hadde rukket fram til markedet i tide til ferien, sier importøren.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning