Var det noen som sa finanskrise?

Se de første "spiontegningene" av Galeons nye flaggskip

MYE NYTT: Skal vi tro produsenten blir Galeons nye flaggskip stappet med nye løsninger.

MYE NYTT: Skal vi tro produsenten blir Galeons nye flaggskip stappet med nye løsninger.

Publisert Oppdatert

Den pågående finanskrisen ser ikke ut til å stoppe den polske storprodusentens aggresive nylanseringer. Vi presenterte nettopp den nye yachten på 64 fot, og nå har vi fått de første tegningene av det nye flaggskipet på 70 fot.

700 Raptor blir navnet, og nyheten lanseres våren 2009. Den blir bare 6 fot lengre enn 640-modellen, men skal ifølge produsenten by på "sjokkerende mye nytt".

Nyheten blir lansert uten flybridge, og den utvendige designen er som tegningene viser innovativ og spesiell. Kombinasjonen av rette og buede linjer er fremtredende, men foreløpig har vi ingen opplysninger om interiøret i skuta.

Sikter høyt

Bortsett fra at produsenten lover nye og spennende løsninger som vil sette en helt ny standard, ser vi helt klart at Galeon har blinket seg ut både Windy, Pershing og Sunseeker som konkurrenter.

Flere båter i luksusklassen:

Luksuriøst rovdyr: Sunseeker Predator 92 Sport

Høstens råeste båtshow: Se video fra Southampton

Kongelig konservativ: Princess V62 (video)

Selv om finanskrisen er over oss og rammer båtbransjen eksepsjonelt hardt, har Galeon i Polen i alle fall fortstått en ting: Skal man knive om nye kunder som fortsatt har økonomien i orden, må man aggresivt lansere spennende og framtidsrettede produkter!

Gode priser

Vi ser umidelbart ikke bort fra at polske Galeon har et godt øye til det russiske markedet, som fortsatt fungerer brukbart. Men vi blir heller ikke forundret om polakkene kan stjele kunder fra de veletablerte produsentene som har dominert storbåtmarkedet de siste årene.

For er det én ting den polske produsenten har som en avgjørende joker, er det svært hyggelige priser.

Norsk importør: Fische

ELEGANTE LINJER: Designteamet hos den polske produsenten har gjort en god jobb.

ELEGANTE LINJER: Designteamet hos den polske produsenten har gjort en god jobb.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning