Cobra Marine MR F300 BT EU:

Vanntett mobil-håndsett

Hvorfor ikke bruke mobilen slik man bruker VHF-en, tenkte amerikanske Cobra Marine. Det resulterte i DAME-pris for mest innovative produkt.

Utstyrsmix
Cobra blåtanntelefon
METS 08

Utstyrsmix Cobra blåtanntelefon METS 08 Foto: Haugen, Terje

Publisert

Med Cobra Marines maritime mobilløsning, kan du nå bruke en blåtann på telefonen opp mot et typisk håndsett kjent for VHF-brukere. Dermed kan du legge mobilen på et tørt og trygt sted mens du snakker i vei med det vanntette blåtann-håndsettet.

Dette syntes DAME-juryen (Design Award Marine Equipment) var så kjekt, at den ga håndsettet - med det litt mindre brukervennlige navnet MR F300 BT EU - prisen for mest innovative produkt under årets store båtutstyrsmesse, METS i Amsterdam.

Les også:

Verdens beste båttilbehør

Frauscher og Steyr revolusjonerer

Produsenten presiserer at selv om dette ligner på en VHF-radio, så er det altså ikke det, og enheten kan på ingen måte brukes som et substitutt til VHF.

Fra spesifikasjonslista kan vi nevne at den kan pares med opptil åtte telefoner. Selve installeringen skal ta under 30 minutter. Håndsettet skal være mulig å bruke med vanlig 12-volts strømuttak.

Hvem som er importør her til lands vites ikke, og heller ikke prisen, men du kan finne ut mer hos den nordiske distributøren på www.bergsala.se.

For mer informasjon: www.cobra.com

Les også:

Rått og lekkert i Genova

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning