"Sjøen for alle 2009" er i rute

Tre fulle haller tross tøffe tider

Til tross for generell krisestemning, har mange aktører meldt sin ankomst til "Sjøen for alle" i Lillestrøm 13.–22. mars neste år.

Publisert Oppdatert

Nå har påmeldingsfristen gått ut, og antallet påmeldt vil fylle tre haller; nesten 15 000 kvm er booket fra båtbransjen, og i tillegg kommer store arealer med ulike aktiviteter, hvor hovedtemaet blir sikkerhet og opplæring.

Selv om båtmarkedet ikke vil være like hett som de foregående årene, vil ferske nyheter innen båter, motorer og utstyr fortsatt ha stor interesse. Mange forhandlere og produsenter har som kjent en del båter på lager, og det kan bli gode muligheter til å gjøre en fordelaktig handel på messen.

Les også:

Tøffe båttider

Høstens råeste båtshow

- Påmeldingene var litt tregere enn normalt i begynnelsen, forteller messegeneral Merete Rustad. - Vi jobber nå med messens layout og gjør vårt for at flest mulig av utstillerne skal få sine ønsker oppfylt. Samtidig planlegger vi mange nye og spennende aktiviteter slik at "Sjøen for alle 2009" skal bli en god og innholdsrik opplevelse."

Mange besøkende i Stockholm

Tross turbulente tider i finansverdenen er folk fortsatt interessert i båt, og den nylig avsluttede storbåtmessen i Stockholm hadde overraskende gode besøkstall, bare 8 prosent færre enn i fjor.

For å oppmuntre bransjen har man valgt å redusere standleien, og dette gjøres nå på flere utstillinger både i Sverige og Finland.

Normalt er det alltid noen etternølere som melder seg på etter at påmeldingsfristen er passert, og om nødvendig vil også den fjerde hallen bli tatt i bruk.

www.norboat.no

Les også:

Alle våre båttester

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning