Frauscher Tender

Transport for de utvalgte

Eier du en superyacht, vil du gjerne komme til og fra land i stil. Det skal nye tendermodeller fra Frauscher sørge for.

Publisert Oppdatert
Lekkert design på Frausher 717 GT

Lekkert design på Frausher 717 GT

Når du sklir inn i bukta med din 80-100 fots yacht, og dørene på tendergarasjen går opp, vil du helst ikke at det skal ramle en hvilken som helst båt på vannet. Det er flere tradisjonelle båtprodusenter som har fått øyene opp for tendermarkedet, denne spesielle båttypen som frakter de bemidlede og deres gjester til og fra en yacht som er for stor til å ta plass ved brygga.

Se flere lekre Frauscherbåter:

Frauscher 909 Benaco

Frauscher 606 Riviera

Østerrikske Frausher er en av disse produsentene. Det er ingenting i veien med designet på båtene deres, i en oppsiktsvekkende blanding av retroinspirerte stilelementer og ultramoderne design og materialer. I tillegg eksperimenterer Frausher med ny og miljøvennlig teknikk:

Frauscher med hybrid

Frauscher med hydrogendrift

Nå har Frausher startet produksjon av tendermodeller. Både i standardkonfigurasjon som med Frausher 686 Lido, eller helt spesialtilpassede versjoner som kan plukkes fra det meste av modellprogrammet. I 686 Lido er det flyttbart konsoll, sprayhood forut for å beskytte passasjerene i dårlig vær, solid fenderpølse i gummi og festestropper for låring av båten langs skutesiden.

www.frauscherboats.com

Frausher 717 GT

Frausher 717 GT

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning