Capelli 21 Open & 28 WA

To nye solglade italienere

Capelli lanserer to nye båter for solfylte dager.

Foto: Frederik Finnes

Publisert

21 Open er en videreutvikling av 21 WA-modellen, og kan skilte med blant annet en stor solseng i baugen og en sittegruppe akter. Båten ser helt klart bra ut, og både materialvalg og design gir en følelse av kvalitet. Ifølge importøren Erling Sandes nettsider, vil heller ikke prisen bli avskrekkende. 319 900 kroner i standardutførelse og med en Suzuki DF115 på hekken.

Walkaround med fire køyer

Den andre nyheten de viste frem på båtmessen i Genova er en walkaround på 28 fot. Den er basert på deres litt større 32 WA, og kan by på plass til 9 personer, samt sengeplass til fire under dekk. Det er også gjort plass til et koøye som skal gjøre den ene kabinen lysere.

Pris og motorisering på denne modellen er ikke klart enda, men den mest naturlige løsningen vil nok være å plassere en 300-hester på hekken.

Også her finner vi en diger solseng i baugen som strekker seg fra konsollen og helt frem til baugen. Disse fungerer nok flott i middelhavsområdene med lite sjø og varmt vær, men med en halvmeter sjø blir nok denne plassen fort ukomfortabel i fart.

Les også:

Nå starter båtsesongen: Guide til vinterbåter

Sealine F46: Innovativ engelskmann

Denne båten bruker bare strøm

Foto: Frederik Finnes

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning