With 22 BowCruiser

Tilbake på sporet

En kombinasjon av daycruiser og bowrider gir opphav til et nytt båtkonsept, hevder man hos With Boat AS.

Publisert Oppdatert

I Bror Withs ånd lanserer nå With to nye båter - én oppgradering og én nyhet. De vises for første gang på messen Båter i sjøen på Kadettangen 3. - 6. september.

Bror With huskes kanskje aller best for det han selv omtalte som like usannsynlig som en krysning av en dromedar og en krokodille, nemlig det lettplanende With Dromedille-konseptet.

Flere av høstens båtnyheter

Krysser to båttyper

Nå lanserer With en krysning mellom en bowrider og en daycruiser:

Her er våre bowrider-favoritter

With 22 BowCruiser har kombinert den plassløsningen og frihetsfølelsen en bowrider gir, med komforten man kjenner fra daycruisere, hevder man hos With Boats AS. Det er først og fremst toalett og pantry, som With mener en del mulige bowriderkunder har savnet, den nye båtmodellen bringer inn i bildet. Den anerkjente båtkonstruktøren Geir Arnestad har stått for detaljene:

- Vi utnytter plassen i baugen med sitteplasser som er mer behagelige enn det man er vant til i tradisjonelle bowridere, sier daglig leder i With Boats, Ole Anfinnsen. Konseptet for øvrig inneholder en u-sofa som kan gjøres om til solseng. With 22 BowCruiser vil koste 498.000 kroner med en 175 hesters motor.

Guide: De beste daycruiserne

With 16 Dromedille i ny utførelse

Seter i baugen på With 22 Bowcruiser

Seter i baugen på With 22 Bowcruiser

Under Båter i sjøen-messen viser With for første gang frem den nye Dromedillen. 16-foteren er den første i rekka Dromediller fra åtte til 16 fot som kommer i ny og oppgradert versjon.

- Alle Dromedillene har vært gjennom et oppgraderingsprogram, og samtlige blir å finne på sjøen til neste år, sier daglig leder i With Boats, Ole Anfinnsen.

Som ledd i oppgraderingen, har Dromedillen fått dobbel bunn og en oppdatert design.

Skjærgårdsjeepene vi elsker

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning