Nyhet: Sea Ray 375 Sedan Bridge

Tar styringen under tak

Sea Rays aller minste i Sport Yacht-serien får styring på nedre dekk. Dermed kan den bli helaktuell for dem som liker å sitte under tak.

Publisert Oppdatert
sea ray 375

sea ray 375

Tekniske data

Lenge: 11,43 m

Bredde 3,95 m

Dyptgående: 1,02 m

Tørrvekt: 9979 kg

Drivstoffkapasitet: 1135 l

For mer informasjon: www.husvikholmen.no

Flybridgebåten Sea Ray 375 Sedan Bridge, som fortsatt regnes som inngangsbilletten til Sport Yacht-serien til Sea Ray, blir nå å få med styring under tak. Dette kom fram i forbindelse med amerikanske Sea Rays 50-årsmarkering nylig.

Denne modellen har stått på menyen til Sea Ray siden 2006. Årets modell har i tillegg fått noen andre viktige justeringer.

Les også:

Vi tester Sea Ray 240 Sun Sport

Under en aldri så liten tur om bord i forbindelse med nevnte arrangement, er den store salongen noe av det første som fester seg. Til å være en båt på 11,43 meter, er dette det vi kan kalle rommelig.

Men i den nye modellen vil noe av den enorme inneplassen nå altså måtte vike for styreposisjonen, som her vil komme til styrbord. Vi står like vel igjen med noe av det mer rommelige som er å oppdrive i denne båtstørrelsen og prisklassen.

Flybridgen er fortsatt å regne som stedet å være under fart. Her er det komplett navigeringskontroll og brukbart med plass. Hvordan dette arter seg i sjø, er vanskelig å si, men på flatt vann byr den doble installasjonen ikke på de store overraskelsene.

Sea Ray 375 Sedan Brigde går for øvrig under navnet 36 Sedan Bridge i statene. Dette vil imidlertid bli endret til neste år, da amerikanerne vil nærme seg den europeiske måtene med å angi den totale lengden i modellnavnet.

Les også:

Vi tester like stor italiensk variant, Cranchi 36 Zaffiro med dobbeltinstallasjon.

Vi tester Sea Ray 335 Sundancer med 2 x Yanmar 306 hk

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning