Skorgenes 395

Forbedret og forfinet

Med leksjoner fra forgjenger 375 og storebror 445 i bakhodet, drar Skorgenes en ny 40-foter opp av hatten.

Publisert Oppdatert

Båtmessen i Göteborg er den første stemningsrapporten fra det skandinaviske båtmarkedet i 2009, og skal man tolke signalet fra Skorgenes, blir 2009 et fenomenalt båtår uten kriser og dystre økonomiske tåkeskyer. For den nye Skorgenes 395 kan ikke tolkes som noe annet enn ukuelig fremtidsoptimisme i opprørt sjø.

Det er i første rekke kabinfasilitene som skiller Skorgenes 395 fra forgjengeren 375. Nå er det tre lugarer: En eierlugar i baugen og to stikklugarer på hver side, der babord lugar er den klart største. I tillegg er det plass til separat dusj- og toalettrom, noe som etter hvert er blitt et krav i denne klassen.

Se Hansviks verdenspremiere fra messen i Gøteborg her.

Skorgenes forteller også at de har forbedret førerplassen, ikke minst med tanke på siktforholdene for skipper'n om bord. Dessuten er akterdekket forlenget, slik at sitteplassen og komforten for passasjerer helt akter er betydelig forbedret.

I tillegg har man også utstyrt Skorgenes 395 med en grilløsning på akterdekket. Du kan velge mellom en elektrisk eller gassdrevet versjon.

Prismessig antyder Skorgenes en pris på 3,5 millioner for en velutstyrt båt. Båten får sin debut i Norge på båtmessen i Bergen i februar. Se vår videopresentasjon for flere detaljer om Skorgenes 395.

Les også:

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning