Asker Seilforening

Satser på storbåtseiling

Wolfpack Racing Team har inngått et samarbeid med Christen With om å stille juniorbåter fra Asker Seilforening til start i Færderseilasen.

Publisert Oppdatert

- En del av motivasjonen for å starte Wolfpack Racing Team har vært å gi norske seilere mer storbåterfaring. I fjor hadde vi en rekke unge seilere om bord og introduserte dem for internasjonal seiling. Nå tar vi steget videre i samarbeid med Asker Seilforening, sier Grant Larsen i Wolfpack Racing Team.

Det er Christen With som har tatt initiativet til satsingen. With har lang erfaring fra en rekke nasjonale og internasjonale mesterskap. Med seg på laget har han to erfarne tidligere Asker-juniorer: Christen Horn Johannessen fra Innovation Kværner og djuice, og Hans Petter Jensen fra Fram-laget.

Første mål er å stille med tre juniorbåter i Færderseilasen 13. juni. Alt fra 12-13 åringer til OL-håpet Kristian Ruth er invitert til å seile de store båtene - alt under kyndig veiledning underveis.

- I tillegg til de to båtene som nå er tilgjengelige i prosjektet, søker vi nå etter andre båteiere som vil være med, sier With.

Virker dette interessant, kan du lese mer på www.saillogic.no.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning