Aquador 33 HT

Ny finsk toppmodell

Bella Veneet Oys nye flaggskip, Aquador 33 HT, er ferdig testet på vannet og klar for produksjon.

Publisert

Aquador 33 HT vil bli introdusert på båtutstillingen i Helsingfors på nyåret, og båten kommer i første omgang som hardtop-modell, men en dekksalongversjon er også under utvikling.

Flere av "manglene" vi påpekte i vår reportasjebåt Aquador 32 C er rettet på i den nye 33-foteren. Instrumentbordet er elegant og moderne utformet med en stor, integrert kartskjerm rett i siktlinjen for skipperen, og feltene under frontvinduene er belagt med felter i mørkt materiale; dermed er problemet med reflekser i vinduene eliminert.

Les også:

Langtest: Aquador 32C

Test: Gulf Craft Ambassador 32

Under dekk får 33-foteren en stor, V-formet salong med sittegruppe forut. Denne kan enkelt konverteres til en dobbeltseng. Inn under cockpiten er det blitt plass til to separate sovelugarer - begge med dobbeltkøyer.

I midtområdet eller gangen frem mot salongen forut, ligger et velutstyrt pantry i babord side og et rommelig toalettrom om styrbord. Ute under hardtopen er det tre komfortable stoler i fartsretningen, bar-unit bak passasjerstolen og en stor sittegruppe lenger akter.

Integrert badeplattform er på plass og takket være HT-løsningen blir det bare en kalesje helt akter.

Skroget er helplanende og motorisering blir en stor eller to mindre turbodieseler koblet til drev.

21 WA for hekkaggregat

Den minste Aquadoren, 21 WA, kommer i en ny utgave beregnet for hekkaggregat. Modellen er betydelig oppgradert med et moderne instrumentbord med integrert skjerm, og man har praktiske stuverom for saker og ting, samt kraftig drenering fra sidedekkene slik at overvann renner ut på sidene og ikke ned på akterdekket.

En annen modell som også er under utvikling, er en smart dekksalongbåt basert på 25-fots skroget.

Les også:

Test: Aquador 28 HT

Tester av båter i alle klasser

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning