Fairline Squadron 65

Ny Fairline imponerer

Rask lekkerbisken fra England.

Fairline 65

Fairline 65

Publisert Oppdatert

Tekniske data

Merke og modell: Fairline Squadron 65

Pris, kr: fra 15 millioner

Motormerke og type: 2 x MAN V10 1100 eller CAT C18 1150

Motoreffekt, hk/kW: maks 2300 hk

Produksjonsland:England

Lengde (LOA), m:20,41m

Bredde, m: 5,24 m

Byggemateriale:GAP

Vekt : 29 000 kg

Køyer: 8

Toppfart:36 knop

Mer informasjon:www.fairlinenorge.no

Det er vanskelig å beskrive en båt som Fairline Squadron 65. Den må rett og slett oppleves. Det spares ikke på så mye, noe det silkemyke skinnet i tak, skott og møbler bare er ett enkelt eksempel på. Båten har, i likhet med flere av sine britiske kolleger, en slags konservativ eleganse som betyr mørkt treverk i kombinasjon med lyse tekstiler, skinn og metalldetaljer. Det er flott uten å være skrikete overdådig, og det kjennes solid.

For seks

Båten er i hovedsak bygget for seks reisende, men det finnes også dobbeltlugar for mannskapet akter. Totalt snakker vi hele fem separate baderom, fire separate lugarer og en salong som har ambassadefunksjonalitet. I tillegg til lounge og spiseplass for til sammen 15 personer, har du en velformet og godt utstyrt bysse på salongplan. At disse er samlet her oppe betyr i praksis bedre plass til kabinene på dekket under.

Når du også har en enorm flybridge å benytte deg av, kjennes dette mer som en villa enn en båt. Fairline er ikke tegnet for triste foggy dager i den engelske kanal, men heller for et mildere Middelhavsklima. På de sørlige breddegrader er det vanskelig å tenke seg at noen vil være et annet sted enn her oppe.

Les om nye Sunseeker 60.

Fairline 65

Fairline 65

Bygget for fart

Fairline 65

Fairline 65

Fairline 65

Fairline 65

Kravet til fart øker, også i mini-yacht segmentet opp til 80 fot. Fairline Squadron er bygget for å tilfredsstille også her. Med to Catepillar C18 dieselmaskiner som tilsammen yter 2300 hk, gjør skipet hele 36 knop på strake akslinger. Da er det verdt å få med seg at båten veier hele 30 tonn i tørrvekt. Vi snakker alstå om et godstog på havet.

Ta en titt på den lekre italienske hummerfiskeren.

Prisen? Det kommer selvsagt an på motor og annet tilbehør, men dersom du har mye under 15 millioner på konto, ville vi tuslet oss videre.

Master kabin i nye Fairline Squadron 65. Engelskmennene nyter godt av et lavt pund. Det gjør det lettere å eksportere.

Master kabin i nye Fairline Squadron 65. Engelskmennene nyter godt av et lavt pund. Det gjør det lettere å eksportere.

Fairline 65

Fairline 65

Fairline 65

Fairline 65

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning