Én tank til alt

Denne tanken er klar til å ta seg av de store drittjobbene om bord.

Publisert Oppdatert

ITT Jabscos siste løsning for avfallshåndtering om bord er laget i robust plast av typen polyetylen og leveres med både fjernkontroll, målingssystem og en kraftig pumpe. Tanken er ment for å ta seg av alt flytende avfall i båten, noe som helt klart både letter vedlikehold og frigjør plass.

Varsling

Fjernkontrollen kan plasseres der den passer best, og hjelper deg å holde styr på tanknivået. Når tanken blir mer enn 3/4 full vil en diode blinke for å advare deg om faren for oversvømmelse - noe man helst vil unngå når tanken det gjelder er full av menneskelig avfall...

For å hindre at målingen blir påvirket av sjøen tar tanken to typer gjennomsnittsmålinger - en når tanken tømmes, og en når det fylles.

Pumpetømming

Når det er tid for å tømme tanken, holdes en knapp inne i tre sekunder. Pumpen vil da starte, og tanken tømmes. Når tanken er tom, stopper pumpen automatisk. Det gjør den også hvis innholdet ikke beveger seg. Dette forhindrer skader på pumpe og impeller samt reduserer risikoen for sprukne rør hvis utgangen er tett.

Pakken er visstnok lett å montere, og vil både kunne installeres fra fabrikk og ettermonteres av privatpersoner. Tanken er heller ikke voldsomt stor (31 cm høy x 44 cm lang x 36 cm bred), så det burde ikke være umulig å finne plass til den.

For mer info og priser: www.lasamaskin.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning