Sting:

Lanserer nytt merke i krisetider

Fische Marine satser på småbåter i tøffe tider.

Ny Sting Sport

Ny Sting Sport

Publisert Oppdatert

Ikke alle er inne på tanken om lansering av nytt båtmerke i tøffe tider som disse. Men båt- og motorimportør Fische Marine har en plan for å komme seg igjennom finanskrisen.

- Småbåtene står i fokus foran sesongen 2009. De rimeligere landstedbåtene har flere råd til, og derfor er det naturlig for oss å satse i dette segmentet, sier Pål Bustad i Fische.

Båtmerket heter Sting, og skal være et rimelig priset merke med i utgangspunktet seks båter myntet for skjærgården og landstedet. Serien består av båtene 430 og 480 Open, som er bruksbåtene; 430 og 460 Sport som er utstyrte med konsoll, samt DC-modellen 570 og Bowrideren 570.

Sport-serien blir bygget på Sri Lanka, trolig i lokalene til Viksund, mens Open serien og de to 570-modellene settes sammen i Polen - sistnevnte ved Nordkapp sitt eget verft. At DC-modellene settes sammen nettopp her, og at mannen bak designen er Nordkapp-designer Espen Thorup, skulle være et godt tegn på at både kvalitet og nordiske bruksaspekt blir gjeldende.

At Evinrude-importør Fische Marine samtidig lanserer to nye motorer, en 25 hk og 30 hk totakt, er nok ingen tilfeldighet. Dette er motorer som passer bra på de minste båtene i Sting-serien.

Med en 115 hk Evinrude vil Sting 570 DC komme på den relativt hyggelige prisen 335 000 kroner. Båtene og motorene blir å finne på årets Sjøen for Alle-messe i mars.

www.fischemarine.com

Les også om AMT 170 BR

Les om Nordkappbåtene her

Sting 570 DC

Sting 570 DC

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag