Kastloss blir Klikk Båt

Kastloss blir Klikk Båt

Hjemmet Mortensen AS lanserer en ny internettportal: www.klikk.no. Kastloss.no blir en viktig del av denne storsatsingen på nett.

Publisert Oppdatert

Hjemmet Mortensen AS, som eier kastloss.no og søstermagasinet Vi Menn Båt, satser stort på internett. Klikk.no tar mål av seg til å bli en av Norges beste og viktigste nettjenester, med et spesielt fokus på nytte og inspirasjon. Båt blir en viktig del av den satsingen.

- Allerede da vi lanserte kastloss.no høsten 2007, var planene med klikk.no godt i gang, sier redaktør i Vi Menn Båt og kastloss.no, Terje Bjørnsen. - Dermed visste vi at kastloss.no var en mellomløsning, men en som det var verdt å satse hardt på, siden profilen og innholdet skal leve videre i det nye klikk-formatet.

En vesentlig fordel ved å bli integrert i klikk.no er et bredere publikum, større trafikkgrunnlag og langt bedre tekniske løsninger. I en overgangsfase fra slutten av mai og fram til starten av juli, vil redaksjonen ha spesielt fokus på å bygge opp den nye tjenesten.

- Vi skal sørge for at det vil ha minimale konsekvenser for våre brukere og annonsører, som vi har fått gledelig mange av etter bare ni måneders drift, sier Terje Bjørnsen. - Selv om kastloss.no har fungert slik vi ønsket, er det ingen tvil om at den bevisste internettsatsingen til Hjemmet Mortensen AS vil sette oss i stand til å tilby et langt rikere tilbud på båt - både redaksjonelt og løsningsmessig, enn om nettstedet skulle ha utviklet seg på egen hånd.

Klikk Båt vil etter planen være i prøvedrift fra 1. Juli.

Les mer om klikk.no her.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning