Hydroslide Crusader

LIVLIG

Testens andre oppblåsbare og nylonpolstrede leke er av et litt annet kaliber enn Watskis Spoon.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Hydroslide Crusader er i sammenhengen et prisgunstig tube-alternativ du får kjøpt hos Clas Ohlson - en liten og livlig gummipølse som vekker opp gamle, smertefulle minner hos førstetesteren. I likhet med sigarettpakkene burde det stått en advarsel på leker som Hydrosliden, som for eksempel "ikke for dem over 35 år". Omgitt av riktig bølgehøyde kan ryggvirvler og relaterte bruskdeler fort få juling.

Som Hydroslide-passasjer er du ganske så prisgitt båtførerens kjøremønster. Selv anbefaler jeg at man avtaler fart og rute med kapteinen på forhånd, for i kampens hete har du neppe ledige lemmer til å signalisere din misnøye.

Om det ikke går for fort, kan alle trives i Hydrosliden, for denne leken er også godt egnet for barn. Tuben kan dessuten delvis styres gjennom vektforskyvning, og den har fire gode håndtak for solid grep, noe som er viktig i svingene.

Når du ligger på magen - de lengste blant oss har da beina hengende etter på slep - er mageregionen utsatt for bølgestøt, så knestående blir raskt favorittposisjonen. Ulempen er at du da får et høyere tyngdepunkt; da sliter du mer i svingene, og de sporadiske svevene blir tidvis vanskelige å kontrollere. Det gjør Hydroslide Crusader til en utfordring, på sitt vis. Hvor lenge klarer du og holde deg fast?

Spesifikasjoner

Produsent Hydroslide, Importør: Clas Ohlson, Passer best for: Dem som tåler en støyt, www.clasohlson.no
Pris 798

Konklusjon

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning