- Størrelsen på superyachtene gjør at de kan gå helt inn i havnene og passasjerene kan nyte øyene og byene på nært hold.

Man er ikke avhengig av skyss inn til land og har tid til å utforske dagens nye greske paradis, sier Tove Voss - administrerende direktør i Escape Travel, om deres nye tilbud.

Hun legger ifølge en pressemelding vekt på at det å ankre opp i sentrum gir maksimal tid på øyene og en personlig frihet andre cruiseformer ikke kan tilby.

- Når de andre cruiseskipene seiler videre fra sine tendere i Egeerhavet, ligger Variety-båtene fortsatt midt i havnen.

Det finnes øyer hvor ingen cruisebåter legger til, men hvor superyachtene seiler rett inn i havnen. Kort sagt, det aller beste av livet både ombord og i land.

Cruisene går fra Marina Zea, en hyggelig mindre yachthavn i Athens havneby Pireus.

- Perfekt med tanke på et utvidet opphold i Athen og omegn, sier Tove Voss.

Gresk rederi

Variety Cruises er et gresk privateid rederi med totalt syv båter, hvorav to er motorseilere.

Ifølge Tove Voss er yachtene elegante med smekre linjer. Samtlige yachter er tradisjonen tro tilpasset den kresne og designinteriøret om bord er i god yacht-stil tilrettelagt for komfort og estetisk nytelse.

Båtene har plass til vel 45 passasjerer og en besetning på rundt 22 personer. Halvpensjon (frokost og middag) er inkludert i prisene. Lunsj er på egen hånd mens man nyter fritiden i land.

Yachtene legger til havn ved 10-11-tiden om formiddagen og reiser videre først utpå kvelden. Det er tid i massevis til organiserte utflukter, sol og bad eller en kombinasjon som passer den enkelte.

Introduksjonstilbud på plass

Escape med Variety Cruises tilbyr en rekke forskjellige cruise i det vidunderlige greske øyriket. Felles for alle alternativene er små luksuriøse skip som legger til i hjertet av havnen.

En annen fellesnevner, ifølge Escape Travel, er et hyggelig prisnivå: En uke om bord koster fra 7 840 kroner.

Les også:

Øyhopping i Hellas Harmony V=

TILBUD: Escape Travel frister med et introduksjonstilbud på 7 840 kroner for en uke om bord.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!