Besøkstallet ned, men:

Godt salg av mindre båter

Gøteborgutstillingen stengte søndag kveld og besøkstallet gikk ned med 15 % fra 88.000 besøkende i fjor mot årets 75.000.

Publisert Oppdatert

Det rapporteres imidlertid om mange seriøse kunder og jevnt over er utstillerne fornøyd. Spesielt ble det solgt mange mindre båter og blant annet svenske Crescent oppnådde bedre salg i år enn i fjor. Også Nord West huket inn flere kontrakter på sin nye 370-modell.

Interessen for båt er med andre ord sterk og ledelsen i messen hadde fryktet en betydelig sterkere nedgang i besøkstallet. Størst oppmerksomhet fikk det svenske Najad-varvet med sin nye 50-foter. Hele 8000 personer var om bord i den nye skuta i de ti dagene messen varte.

Helsingfors-utstillingen er nå i gang og stenger søndag 15. februar. "Dra til sjøss" i Bergen åpner sine dører den 12. med "Red Carpet Night" for inviterte allerede på kvelden den 11. Så kommer den store båtutstillingen i Stockholm fra 27. februar til 8. mars. I Danmark skal det avvikles utstilling i Fredericia-senteret og denne utstillingen holder åpent to weekender - 27.februar til 1. mars og helgen 6. - 8. mars. Midt i uken er den danske utstillingen stengt.

Etter dette nærmer det seg "Sjøen for alle" med stromskritt og den går av stabelen 13. - 22. mars i messehallene i Lillestrøm.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning