Beneteau Flyer 850 Sun Deck

Fransk solskinnsbåt

Beneteau Flyer 850 Sun Deck byr på smarte løsninger og god plass til solbading.

Publisert Oppdatert

850 Sun Deck er den største båten i Flyer-serien, og hadde sin premiere på Düsseldorf-messen i midten av januar.

27-foteren er, som navnet tilsier, utstyrt med stort soldekk, og passer fint til en tur på fjorden mens solen skinner. Blir det sen kveld er det heller ingenting i veien for å overnatte i båten, da den har en kabin med to enkeltsenger og en salong som kan gjøres om til dobbeltkøye.

Når man i tillegg har et pantry smart plassert under førerstolen, burde man klare seg en dag eller to.

Les også:

Enkel og rimelig

Hetest i Düsseldorf

Når familien bestemmer

Markedsføres i Norge

Førerbenken gir plass til to, og har god ergonomi, både for sittende og stående kjøring. Akter finner man en sittegruppe med god plass rundt bordet.

På motorfronten kan man velge mellom én 300-hester og doble 200-hestere. På prisen skiller den ca. 150.000 kroner på de forskjellige konfigurasjonene - henholdsvis 849.000 og 990.000.

Denne prisen er inkludert en del ekstrautstyr, og en båt med alt av elektronikk og varme vil i følge importøren komme på rett over millionen.

Stein Harald Jørgensen hos den norske importøren Erling Sande kan fortelle oss at båten vil bli markedsført her til lands, men at de må se an markedet litt.

- Den vil markedsføres, men det blir litt forsiktig på grunn av markedet. Det var en del forhandlere som var og kikket på båten i Düsseldorf, og vi venter på tilbakemeldinger fra disse før vi bestemmer oss, sier han til Klikk Båt.

- Vi syns dette er et spennende konsept, både design- og funksjonsmessig, legger han til.

Mer informasjon: www.erling-sande.no

Les også:

Denne båten er et smykkeskrin

Båtopplevelse på første klasse

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning