Atlantis Verve 36

Dobbelt(sol)dekker

Bildene taler for seg, men at den nye, store walkaround-modellen fra det italienske verftet er en heftig designlek, er det ingen tvil om.

Publisert Oppdatert

En så stor åpen båt hører til sjeldenhetene i seg selv, men også det høye fribordet og den meget spesielle haifinne-formede midtkonsollen gjør båten enda mer spesiell.

Med hjelm

Vel plassert blant spakene er man nemlig under tak. Den lange frontruten er trukket langt opp og blir til tak over føreren og de to passasjerene man kan ha med seg på første rad.

Herfra har man oversikt over den lange bauen der Atlantis, til tross for at dette er en walk around-lignende konstruksjon, plassert et gedigent soldekk.

Er det ikke nok med det store soldekket foran er det også plass på soldekket akter, et soldekk som vistnok med enkle grep skal kunne gjøres om til en sittegruppe for seks personer. Selvfølgelig med tilhørende kokkemuligheter like ved.

Les også:

Luksus

Selv om Atlantis hevder at Verve 36 skal levere overlegne sjøegenskaper og høye ytelser har de ikke glemt interiøret.

Nede under dekk finner vi stort sett hva vi forventer å finne i en båt i denne dimensjonen. Luksuriøst møblement preger det hele, selv om plassen kunne vært bedre sett i forhold til båtens størrelse.

Helt framme i baugen finner vi en stor kabin, mens midt i båten finner vi en salong med kjøkken og sittegruppe. Et baderom har funnet plass akterut for kabinen, under styrekonsollen. Resten av akterdelen er viet plass til motorene.

Les også:

Svensk krutt

Ikke uventet er motoren hentet ut av Volvo Pentas hyller. Motorene, som jobber i par, dreier i minste alternativ seg om D4 med 300 hester, men båten kan også utstyres med D6 på både 330 og 370 hester hver seg.

Vi tipper det skal holde for en dag på sjøen, måtte det være i 34, 36 eller 40 knop fordelt på morotvalget.

Les også:

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning