Lear 204

Båtverdenens svar på Think

Nå er det klart for et elektrisk båtliv. Sjekk elbåten Lear 204.

Publisert Oppdatert

Båten er utviklet av Shanda Lear-Baylor, datteren til Motorola-gründer og Learjet-desginer Bill Lear, og mannen hennes, W.T. "Terry" Baylor.

Den første båten har nå kommet til kontoret deres i Amsterdam, og produsenten forventer at båten vil bli tatt godt imot i Europa.

LES OGSÅ:

El-scooter i 100

Tesla er verdens raskeste elbil

- Europa har et sterkt miljøfokus, og vi tror det er et enormt marked for en elektrisk båt her. Vi tror og håper at båten vil bli tatt like minst like godt imot her som alle andre steder den har blitt introdusert.

I følge den ferske elbåtprodusenten Lear Baylor Inc skal Lear 204 tilby en kombinasjon av luksus og lav pris som gjør den veldig ettertraktet i dagens marked. Hva "lav pris" betyr er imidlertid ikke videre utdypet.

Den 20 fot lange båten skal ha de fasiliteter man forventer av en båt som dette, og alt fra kjøleskap, vann og sanitærfasiliteter er mulig.

Båten skal også være snill mot miljøet på alle måter. Ettersom båten er elektrisk verken bråker den eller slipper ut skumle gasser. Produsenten sier også at båten skal være tilnærmet bølgefri, noe som gjør den snill mot badegjester og folk med hus langs sjøen også.

Skal du kjøpe ny båt? Se alle våre båttester her

Produsenten oppgir ingen tall på hvor lenge båten kan gå på én lading, annet enn at det er den første båten som er designet for å holde en hel dag uten å lades.

Lear 204 er nå under utprøving i Amsterdam (det er mulig å teste den om du henvender deg til selskapet), og blir vist på Dussedorf-messen i januar.

Norsk importør er enda ikke kjent, men vi kommer tilbake med mer info så snart det er klart.

www.learboats.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning