Kalenderen har vist september i noen dager, og det betyr at det offisielt er høst. Dessverre betyr det også at båtsesongen nærmer seg slutten for mange. Kulda sniker seg på, og det er begrenset hvor trivelig det er om bord i en åpen båt når gradestokken kryper godt under 10 varmegrader.

Heldigvis finnes det løsninger for de av dere som vil utvide sesongen med et par måneder. Lukkede båter har ofte varmeapparat, og dermed kan man nyte sjøen uavhengig av temperaturen utenfor. Det er en spesiell stemning på sjøen når de aller fleste andre har lagt båtene sine i opplag og man har hele sjøen nærmest for seg selv.

Lukkede båter finnes i de aller fleste prisklasser, så det skal altså ikke være noe problem å finne en båt som passer til både lommebok og behov.

Les hele saken

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!