Denne nyheten er langet med tanke på litt over snittet ekstreme forhold. Men har du behov for å komme deg for fram i uthavna også, er det bare å lese videre.

Finske Faster lanserer nemlig flaggskipet 635 CC her til lands. Verftet sysler til vanlig med aluminiumsbåter fra rundt 15 fot og oppover. Offisiell lansering av denne 21-foteren fant sted under båtmessa Sjøen for alle i Telenor Arena på Fornebu.

Som navnet tilsier er dette egentlig en senter-konsoll-variant, men lemmen i baugen legger opp til et noe mer proft bruk, ikke helt ulikt det vi kjenner fra Pioners Multi.

Men det skal være en sikker båt uansett vær- og vindforhold også. Den optimalt plasserte midtkonsollen skal sørge for god plass å bevege seg problemfritt på, selv når man må flytte seg raskt om bord.

Videre loves det både kjørekomfort og sjøsikkerhet i en egen klasse. Her til lands er det Suzuki som råder hekken på disse båtene. Med en 115-hester fra den kanten ligger prisen på rundt 440 00 kroner for hele ekvipasjen, altså uten ATV.

Tekniske data

Lengde: 6,35 m

Bredde: 2,35 m

Motor,

maks: 150 hk

Vekt: 835 kg

Pris: 440 000 kr

LES OGSÅ:

Buster XL e - Perfekt kombibåt

10 fantastiske båter om du vil på fisketur

Joda, denne lekre cabincruiseren er heilnorsk

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!