Den nye strømsøylen Alfa-II gir stor fleksibilitet og kan brukes i alle marina- og campingmiljøer. Søylen har et moderne og funksjonelt design og er laget i solid sjøvannsbestandig aluminium.

- Før vi startet utviklingen av den nye strømsøylen samlet vi kunder, elektrikere og egne utviklere. Resultatet fra workshopen er Alfa-II, utviklet på bakgrunn av omfattende ønsker og behov, sier Bjørn Ulleberg, administrerende direktør i El-Bjørn AS.

Søylen leveres med LED-lys. Lyset er vinklet skrått ned og utover for god og behagelig belysning. LED-lys sparer energi og har betydelig lengre levetid enn tradisjonelle løsninger.

- Alfa-II er enkel å montere og servicevennlig. I utviklingen er det spesielt vektlagt at komponenter skal kunne skiftes ut og tilleggsutstyr skal enkelt kunne ettermonteres. Trygghet rundt kvalitet gjør at vi tilbyr fem års garanti, sier Ulleberg.

Alfa-II leveres standard med koblingstykker for tilførselskabler på opptil hele 50 mm2. Dette kan være viktig på større anlegg med store avstander til tilkoblingspunkter på land.

El-Bjørn er en ledende produsent og leverandør av strømsøyler for småbåthavner, marinaer og campingplasser. Selskapet har mange års erfaring og kompetanse på marine strømløsninger med både standardprodukter og spesialløsninger som kan skreddersys de fleste behov.

=

AVSTAND: Alfa-II leveres standard med koblingstykker for tilførselskabler på opptil hele 50 mm2. Dette kan være viktig på større anlegg med store avstander til tilkoblingspunkter på land.

Viser frem nyheten

SF Pontona har vært totalleverandør av flytende bryggeanlegg siden 1981. I Gressvik, rett utenfor Fredrikstad, har SF Pontona et eget kommersielt anlegg med ca. 250 båtplasser. Ti nye Alfa-II er allerede installert på dette anlegget.

- El-Bjørn tilfredsstiller våre krav til kvalitet, leveranser og service på en god måte. Vi var med i utviklingen av Alfa-II og våre elektrikere er svært fornøyd med enkeltheten rundt installasjon og service, sier Tor-Øyvind Halvorsen, daglig leder i SF Pontona Norge AS.

LES OGSÅ:

Her er instrumentene som lærer deg å seile

Les hele saken
Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!