Etter en relativt stille periode i norsk båtbransje kommer flaggskipet Windy i disse dager med sin nye skute 29 Coho, som blir oppfølgeren til den aldrende 28 Ghibli - som vi testet for noen år siden.

Lanseringen finner sted under Düsseldorf-båtmessa i slutten av januar. Her ble for øvrig nyheten Windy 45 Chinook også lansert, som oppdatert oppfølger til 44 Chinook.

I 29 Coho fokuseres det sterkt på kjerneverdier, ifølge et presseskriv fra verftet. Det vil si klassiske profiler, skarp V-bunn signert Hans-Jørgen Johnsen og en indikert toppfart på rundt 45 knop.

Til forskjell fra forgjengeren har skroget her fått en noe lenger badeplattform og ny layout i cockpit med fokus på utendørsaktiviteter.

Forut er det laget plass til dobbeltkøye med toalett og dusj på plass. Prisen kjenner vi så langt ikke til.

Tekniske data

  • Lengde: 8,85 m (29 fot)
  • Bredde: 2,70 m
  • Deplasement: 3,25 tonn
  • Motor: 1 x 400 hk Volvo D6/2 x 220 hk Volvo D3
  • www.windy.no
Windy 29 Coho=

OPPDATERT: Nye 29 Coho stiller med tidsriktig layout i cockpit. Lansering finner sted under båtmessa i Düsseldorf, som går av stabelen om noen uker. © Windy

Les hele saken
Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!