=

2 x 300 Suzuki på Targa 27 skal gi en toppfart på 47 knop. FOTO: Thor. R. Nilsen

Her kommer nyheten kanskje mange har ventet på: Targa 23 og Targa 25 vil også bli tilgjengelig med utenbordsmotor, i tillegg til den nylig lanserte 27.1-varianten med utenbordsmotor.

Det bekrefter Erik Fredin Nilsen hos den norske importøren Thor R. Nilsen.

- Vi kommer til å kunne tilby både Targa 23 og 25 med utenbordsalternativer, i tillegg til 27-varianten som allerede er levert i Frankrike.

Dermed ser det det ut til at prisen for den minste modellen, Targa 23.1, kommer til å legge seg under millionen med for eksempel en enkel 150-hester.

- Så langt har vi ikke inngått noe samarbeid om motorer på utenbordssiden, så derfor er det også vanskelig å gi en mer nøyaktig pris, forteller Fredin Nilsen videre.

Targa 27.1 kom i slutten av oktober i «outboard version» som den heter internasjonalt. Den første båten som ble levert til Frankrike fikk 2 x 300 Suzuki, med en oppgitt toppfart på 47 knop.

Samtlige varianter av Targas modeller har så langt kun hatt innenbordsmotorer.

=

KONTROLL: Prisen for den minste modellen med utenbords, Targa 23.1, kommer til å legge seg under millionen med for eksempel enkel 150-hester. FOTO: Thor R. Nilsen

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!